Over ons

Over HydroDynamics

HydroDynamics BV, uw partner voor hydrauliek
HydroDynamics BV, de kracht achter uw techniek

HydroDynamics BV is een internationaal opererende jonge dynamische onderneming gevestigd te Enschede. Door ons specialisme in het ontwerpen en bouwen van geavanceerde hydraulische aandrijvingen met bijbehorende besturingssystemen zijn wij in staat voor uw project het juiste innovatieve product of systeem te bedenken. U kunt bij ons terecht voor complete hydraulische systemen en voor diesel power packs. Staat u voor een hydraulische uitdaging dan bent u bij ons ook aan het juiste adres.
HydroDynamics BV waarborgt de meest optimale oplossing voor uw hydraulisch probleem of u nu een systeem nodig heeft voor een fabriek, aan boord van een baggerschip of op een booreiland.

HydroDynamics BV is opgericht in 2012 en maakt deel uit van de Hydac Groep.
Hydac International is met wereldwijd meer dan 7500 medewerkers een toonaangevend producent van fluid technologie, hydraulische en elektronische apparatuur. Een breed scala aan producten, gecombineerd met onze expertise in ontwikkeling, productie en service maakt het hierdoor mogelijk onze klanten wereldwijd te bedienen.

Als onderdeel van de Hydac groep heeft HydroDynamics BV een wereldwijde toegang tot een service- en toeleveringsnetwerk voor de bouw van haar systemen.
Zo kunt u ook uw spare parts snel en gemakkelijk op één adres bestellen.

Sinds januari 2013 maakt ook Hycom deel uit van de Hydac Groep.
Hycom is wereldwijd een toonaangevende specialist in complete hydraulische systemen.
Samen met Hycom en de Hydac Group is HydroDynamics BV in staat u met al uw problemen en uitdagingen op het gebied van hydrauliek te ondersteunen.

Tot de klantenkring van HydroDynamics BV behoren gerenommeerde internationale scheepswerven, baggerbedrijven en offshore contractors.